Кафедра фінансів гостинно відкриває свої двері

12 вересня 2020 року

 

        День відкритих дверей – це традиційний захід, у рамках якого вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання в університеті та зробити перший крок до своєї освіти в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Особливо корисний він для абітурієнтів, які ще не визначилися з вибором майбутньої професії або мають сумнів щодо того, з якою саме сферою діяльності пов’язати своє життя.

12 вересня кафедра фінансів гостинно зустріла майбутніх абітурієнтів, випускників шкіл міста Києва та Київської області, а саме із Спеціалізованої школи I-III ступенів з поглибленим вивченням англійської мови №220, Спеціалізованої школи I-III ступенів з поглибленим вивченням французької мови №269, Школи І-ІІІ ступенів №108, Гімназія №117 ім.Лесі Українки. А також завітали абітурієнти із Хотівського академічного ліцею ім. Левка Лукяненка.

Зустріч пройшла в лісовій аудиторії Ботанічного саду, а завершилася в аудиторії 512 корп.10.

 

Досить цікавою та пізнавальною був виступ декана економічного факультету Діброви Анатолія Дмитровича, який розповів про переваги та перспективи навчання в НУБіП України, та зокрема, на економічному факультету.

З особливостями навчання студентів економічного факультету НУБіП України за кордоном та перспективою їх участі в програмах подвійного дипломування з провідними європейськими закладами освіти ознайомив присутніх директор Навчально – наукового центу міжнародної діяльності Лабенко Олександр Миколайович.

 

 

Завідувач кафедри фінансів Давиденко Надія Миколаївна ознайомила  абітурієнтів із фахом фінансиста, розповіла про можливості працевлаштування після завершення навчання. Також вона зазначила, що для забезпечення якісної теоретичної та практичної підготовки відповідно до вимог роботодавців на кафедрі фінансів застосовуються сучасні технології, обладнання, останні досягнення науки. Всі лекції кафедри мають мультимедійний та on-line супровід для кращого засвоєння студентами теоретичного матеріалу. Практичні заняття проводяться в спеціалізованому комп’ютерному класі (аудиторія 512) з встановленим програмним забезпеченням, що на сьогодні широко використовується підприємствами України для підвищення ефективності праці фінансиста: KM-Investor, Project Expert, обробки фінансової звітності – МЕDOC та інших. На практичні заняття запрошуються представники партнерів кафедри, успішні фінансисти та підприємці. Завдяки цьому студенти мають змогу перейняти досвід і практичні навички ефективного підприємництва з перших рук.

       

Вибір професії – один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства. Вибір професії – це, по суті, вибір життєвого шляху, вибір долі, від якого залежить задоволення людини собою.

Тому обрати спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» – це бути сучасним, перспективним, заможним, адже це вміння правильно управляти фінансами.

Аліна Буряк,

доцент кафедри фінансів

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook