Навчальний семестр у Боярській ЛДС

12 вересня 2020 року

Студенти 3 курсу ННІ ЛіСПГ проводять навчальний семестр у Дзвінківському навчально-науково-виробничому центрі ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція», де умови дозволяють забезпечити навчальний процес із дотриманням всіх норм і правил.

Навчально-виробнича база підприємства відмінно підготовлена до навчання студентів, зокрема, отримання практичних навиків. Заняття проводяться викладачами як у навчальних лабораторіях, так і, безпосередньо, у лісових масивах підприємства із застосуванням сучасного лісотаксаційного обладнання та відповідного програмного забезпечення.

Лісова таксація - одна із основних лісівничих дисциплін, яку вивчають студенти 3 курсу на базі Дзвінківського ННВЦ. Її опанування передбачає вивчення сучасних методів обліку лісових ресурсів. Після лекцій теорія закріплюється практичними роботами, зокрема,  у польових умовах.

Зазвичай, навчальний процес у Боярській ЛДС - це не тільки лекції і семінари, а й цікаві заняття туристичної кулінарії та спортивне дозвілля у вільний час.

Олександр Леснік,
ст. викладач кафедри таксації лісу та лісового менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook