Співпраця факультету ветеринарної медицини із всесвітньовідомою компанією Heel Vet: на семінарі обговорили негативний вплив гострих і хронічних захворювань травного каналу на ендокринну систему тварин

11 вересня 2020, 9:35

Однією із важливих задач сьогодні у вищому навчальному закладі є популяризація обраного фаху серед студентської молоді. І це найкраще робити через зустрічі студентів із професіоналами у своїй справі. Цим принципом керувались керівники факультету ветеринарної медицини і компанії Heel Vet, об’єднавши свої можливості для проведення семінарів, із запрошенням в якості лекторів практикуючих лікарів.

До організації семінару від компанії Heel Vet було залучено Інну Тацюк (спеціаліст по розвитку ветеринарного напрямку) та Ореста Добровольского (фахівець-методист компанії), зі сторони факультету ветеринарної медицини в організайії події приймали участь завідувач ННВ Клінічний центр "Ветмедсервіс" Вячеслав Соломон і доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Григорій Бойко. Семінар було проведено 8 вересня 2020 р., лектор – Сергій Сахнюк, головний лікар ветеринарної клініки «ВЕТПро» з практичним стажем більше 20 років.

Тема семінару «Порушення гастроентеропанкреатичної ендокринної системи. Лікування та профілактика препаратами ТМ Heel Vet» охопила питання негативного впливу гострих і хронічних захворювань травного каналу на ендокринну систему. Було обговорено такі питання як: підвищення больової чутливості, нестабільний психоемоційний стан, вторинні ендокринопатії, зниження імунітету та сповільнення процесу видужання.

Семінар зацікавив близько 45 слухачів серед яких були студенти, аспіранти і викладачі факультету ветеринарної медицини. Студенти, які приймали найбільш активну участь в обговоренні отримали пам’ятні подарунки від компанії Heel Vet.

Проведена зустріч отримала схвальні відгуки декана факультету ветеринарної медицини Миколи Цвіліховського і керівництва компанії Heel Vet Україна, з погодженням, що така робота буде проводитись і надалі.
Наступний семінар відбудеться 14 вересня 2020 р. о 13:30 в ауд.117, блок Г (зала засідань Вченої ради) на тему «Бiль. Механізм виникнення та передачі болю. Методи контролю болю, їх переваги та недоліки».
УЧАСТЬ БЕЗКОШТОВНА!

РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВ'ЯЗКОВА!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdzHcr3mO704bREsEdHWYZYwdLtfxbr...

Григорій Бойко,
доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook