Рятувальники Рубіжного закликають дачників дотримуватися правил пожежної безпеки

7 вересня 2020 року
Луганська обл.

3-го вересня фахівці Рубіжанського міського управління ГУ ДСНС України у Луганській області пройшли з рейдом садово-дачними ділянками міста Рубіжного та поспілкувалися з мешканцями. Говорили про правила безпеки та алгоритм поведінки у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру.

Рятувальники зауважили, що більшість дачних ділянок розташовані поблизу лісових масивів, тому громадянам слід поводитися максимально обережно. Адже, спалюючи сміття й суху траву на власних подвір’ях, вони не тільки можуть спровокувати пожежі в екосистемах, а й наражають на ризик власне життя та майно.

Фахівці ДСНС роз’яснили громадянам, що безпечніше для спалювання сміття та сухої трави використовувати спеціальну металеву ємність, яка має знаходитися на максимальній відстані від будинків, господарчих споруд, дерев, кущів і лісових насаджень. Таке горіння можна контролювати і, при необхідності, швидко загасити.

Щоб не становити загрози ні для себе, ні для довкілля, надзвичайники закликали громадян бути відповідальними і дотримуватися правил пожежної безпеки.

 Джерело: https://www.dsns.gov.ua

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook