На Луганщині двоє бійців ООС пропали при гасінні лісових пожеж

7 вересня 2020 року
Луганська обл.

Тим часом рятувальники поступово справляються зі стихією.

Двоє військовослужбовців пропали на Луганщині, де рятувальники продовжують боротися з лісовими пожежами. Про це повідомляє штаб ООС.
Військовослужбовці пропали біля Верхньоторецька. За заявами штабу, вогонь відрізав їх від основної частини особового складу.

«Станом на ранок, 6 вересня, ліквідовано вогонь поблизу с селищем Верхньоторецьке. Але під час гасіння пожежі полум'ям були відрізані від особового складу двоє військовослужбовців Об'єднаних сил. Пошуки бійців тривають ».

За останніми даними, пожежі вдалося ліквідувати також біля Красногоровки, Гладосове, Валуйського і Новгородського. Лісові пожежі на Донбасі розпочалися 2 вересня. Допомога пожежним в ліквідації вогню надають і військовослужбовці ООС.

Раніше в штабі ООС повідомили, що під час гасіння пожеж загинув один військовослужбовець, а ще двоє отримали різного роду травми. У командуванні Об'єднаних сил вважають причиною пожеж підпал.

Ця пожежа - не перше масштабне займання на території України. На початку-середині липня на Луганщині були погашені пожежі, ліси горіли протягом тижня. В результаті загорянь загинули п'ятеро людей, ще 17 були госпіталізовані. Також через стихію згоріли понад 140 будинків, були евакуйовані місцеві жителі.

 Джерело: https://tk.media

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook