Протягом минулої доби рятувальники Донеччини ліквідували 87 пожеж

7 вересня 2020 року
Донецька обл.

Протягом минулої доби рятувальники Донеччини ліквідували 87 пожеж, з яких 68 – на відкритих територіях.

Зокрема, за минулу добу в екосистемах Донецької області виникла 1 пожежа в сільгоспугідді Добропільського району – знищена стерня на площі 1,5 га. Пожежі на відкритій територіях сталися у Ясинуватському, Костянтинівському, Бахмутському, Нікольському, Слов’янському, Мар’їнському, Великоновоселківському, Покровському,  районах та поблизу міст Торецьк, Краматорськ - загалом 143 га.

Також, в результаті самостійного гасіння пожежі у м. Дружківка одна жінка отримала травми та була госпіталізована до лікувального закладу. Закликаємо громадян не ризикувати власним життям та не боротися з великими пожежами, а одразу телефонувати до Служби порятунку за номером «101!.

Збитки, які завдані навколишньому середовищу та тваринам, що мешкали у цих екосистемах, надзвичайно великі. Шановні громадяни, звертаємось до вас з переконливим проханням не порушувати правила пожежної та техногенної безпеки! Ваша бездіяльність, байдужість та нехтування рекомендаціями рятувальників призводить до страшних наслідків. Не ризикуйте власним життям та життям ваших близьких заради тимчасових втіх. Попереджаємо вас, що вогонь - це не іграшка, а спалювання сухої рослинності - не розвага. Це порушення законодавства України, що несе за собою адміністративну та кримінальну відповідальності. Бережіть природу! Не знищуйте наш край!

ГУ ДСНС України у Донецькій області

 Джерело: https://www.dsns.gov.ua

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook