Штучний інтелект очима програміста

8 вересня 2020 року

Щодня ми стикаємося з великою кількістю нової інформації одна з яких «штучний інтелект». Тому студентам відділення програмування було запропоновано розібратись, що ж це таке. 08.09.20 у рекреації другого поверху відбулася виставка-презентація тематичних колажів на тему «Штучний інтелект очима програміста». 

Так що ж це таке? Відповідь на це питання дали студентки третього та четвертого курсу відділення програмування.

Штучний інтелект - властивість інтелектуальних систем виконувати творчі функції, які традиційно вважаються прерогативою людини; наука і технологія створення інтелектуальних машин, особливо інтелектуальних комп'ютерних програм. ШІ пов'язаний з подібною задачею використання комп'ютерів для розуміння людського інтелекту, але не обов'язково обмежується біологічно правдоподібними методами.

На сьогоднішній день штучний інтелект застосовують практично в кожній сфері діяльності, зокрема: у військовій справі, медицині, економіці, промисловості, транспорті, культурі.

А питання чи зможе штучний інтелект витіснити людство стало найактуальнішим. На цю тему було показано цікаве відео «Страх перед ШІ»

Теслюк О. В., студентка

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook