Про роботу педагогічної ради коледжу

4 вересня 2020 року

 

13 вересня відбулося перше в 2020-2021 н.р. засідання педагогічної ради Бережанського агротехнічного коледжу.

2

Директорка привітала колектив з початком навчального року (хоч і розпочався він дистанційно через погіршення епідеміологічної ситуації в місті), побажала міцного здоров’я, терпіння та наснаги.

34

Продовжили засідання привітанням іменинників Олександри БОЙКО та Уляни БУРДАШ.

Відповідно до порядку денного Світлана ПИЛИПИШИН провела аналіз вступної кампанії 2020 року. Згідно з показниками цьогорічний набір можна вважати успішним. Директорка подякувала усім працівникам, які доклали зусиль та працювали над профорієнтаційною роботою в навчальному закладі.

Щодо нових горизонтів профорієнтаційної роботи, директорку доповнила співдоповідачка Ольга ПРОЦИК.

Далі Світлана ПИЛИПИШИН акцентувала увагу на окремих питаннях, що були розглянуті на засіданнях вченої ради університету та ради директорів. Директорка наголосила на обов’язковості повторного ознайомлення усіх працівників з умовами, правилами, рекомендаціями щодо організації освітнього процесу на період карантину.

5

Наступний доповідач Олег КАЛАТАЛО запропонував розглянути і затвердити зміни до положень «Про планування та облік роботи педагогічних працівників ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» на 2020-2021 н.р.», «Про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» на 2020-2021 н.р.» та «Про рейтингову систему оцінки діяльності педагогічних працівників ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» на 2020-2021 н.р. Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно. Заступник директорки наголосив на необхідності вчасно подавати дані щодо змін у ЄДЕБО, доопрацювати електронні курси та збільшувати активність роботи в системі Moodle.

6

В різному заступник директорки з адміністративно-господарських робіт Петро ЖОВНИЧ прозвітував щодо підготовки аудиторій до навчального року, закупівлі засобів індивідуального захисту та ремонтних робіт.

7

Наступною доповідала Оксана СЕМЕНІВ. Її доповідь стосувалася фінансового стан колежу.

Останньою виступала Галина ПАНЬКІВ, секретарка педагогічної ради, яка запропонувала затвердити, взявши за основу (доповнити і затвердити згодом в цілому), «План роботи педагогічної ради на 2020-2021 н.р.». Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно.

Галина Паньків, секретарка педагогічної ради

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook