Прочитано відкриту лекцію на тему: «Народногосподарське значення свинарства»

4 вересня 2020, 12:12

Після тривалого карантину студенти з натхненням, ентузіазмом та мотивацією до нових здобутків повернулися до аудиторного навчання!

У рамках вивчення дисципліни "Технологія виробництва продукції свинарства" 2 вересня 2020 року для студентів 4 курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів денної форми навчання було проведено лекцію "Народногосподарське значення свинарства".

 

 

 

 

На лекції розглядались основні питання значення свинарства для розвитку національної економіки, продовольчої безпеки населення, а також розвиток галузі в Україні та світі.

У кінці лекції студентам проведено таємне анкетування щодо якості викладеного матеріалу в результаті якого була отримана позитивна оцінка лектора та додаткові пропозиції. Цікаво, що студенти після дистанційного навчання пропонують збільшення кількості лекцій проведених «в живу», адже лише таке спілкування може передати досвід та багатогранність наукової інформації.

Наталія Грищенко  

доцент кафедри технологій

у птахівництві, свинарстві та вівчарстві


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook