Відкриті лекції викладачами кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого прочитані на високому рівні!

4 вересня 2020 року

1 вересня 2020 року о 8:30 (1 пара, аудиторія 404, блок Д., н.к. №12) відбудбулася відкрита лекція доктора біологічних наук, професора кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Лілії Калачнюк для студентів ІІ курсу (1-3 групи) факультету тваринництва та водних біоресурсів на тему "Вітаміни: жиророзчинні, водорозчинні. Гіпо-, гіпервітамінози с.-г. тварин" (Спеціальність: 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Освітня програма: «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»). У цей же день о 10 год. 05 хв. (2 пара) відбудбулася відкрита лекція кандидата біологічних наук, доцента Ольги Тупицької для студентів 2 курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів на тему "Вуглеводи гідробіонтів".

Анкетування студентів та науково-педагогічних працівників, які відвідали лекції, показали високий професійний рівень лекторів.
 


Присутні на лекціях відмітили їх актуальність, сучасність і доступність змісту для студентів, високий науковий рівень володіння матеріалом і різноманітність методів та прийомів його подання в логічній послідовності з активним використанням технічних засобів. Поряд з цим слід зазначити достатній темп ведення лекцій, емоційний рівень викладання, контакт з аудиторією, уміння лекторів зацікавити та активізувати роботу студентів і підтримувати дисципліну в аудиторії.
Зауважимо, що лекції відбулися з дотриманням карантинних обмежень.

Завідувач кафедри біохімії і фізіології тварин
ім. акад. М.Ф. Гулого, професор Віктор Томчук

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook