Вступні випробування до аспірантури

3 вересня 2020, 19:22
НУБіП України

     3 вересня на факультеті аграрного менеджменту відбувся вступний іспит до аспірантури на спеціальність  073 «Менеджмент». Стати здобувачами третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти  та поповнити ряди молодих науковців у цьому році вирішили Бєляєва Єлизавета, Опалат Дмитро, Івко Вадим.

   Приймальна комісія у складі д.е.н., професора, директора НДІ економіки та менеджменту Талавирі М.П., гаранта ОНП «Менеджмент», члена-кореспондента НАН України, д.е.н., професора, завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту НУБіП України Шинкарук Л.В. та членів проектної групи д.е.н., доцента Бутенко В.М., к.е.н., доцента, декану факультету аграрного менеджменту Остапчука А.Д. провела співбесіду із вступниками.

   Усі вступники, відповідаючи на питання, показали високий рівень знань, тому за результатами іспиту та співбесіди отримали оцінку «відмінно».

     Гарант освітньо-наукової програми Шинкарук Лідія Василівна привітала вступників та побажала успіхів у здачі інших іспитів, творчої наснаги у навчанні та здобутті ступеня PhD доктор філософії.

Бутенко Віра,

д.е.н., доцент кафедри економічної теорії

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook