Відбулися засідання деканату МТФ та зустріч декана з кураторами

2 вересня 2020 року
НУБіП, корп 11

   Основним питанням, що розглядалося на засіданні завідувачів кафедр з деканом механіко-технологічного факультету, було ознайомлення з алгоритмом дій у разі виявлення у студентів ознак гострого респіраторного захворювання під час перебування у закладі освіти, а також дій у разі захворювання викладача чи працівника закладу освіти на COVID-19.

   Декан факультету Вячеслав Вячеславович Братішко наголосив на важливості ознайомлення всіх науково-педагогічних працівників з основними документами, які регламентують ці дії, а саме з постановою Головного державного санітарного лікаря України від 04.08.2020 № 48 про тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів в гуртожитках в період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) та постановою Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 № 50 про протиепідемічні заходи у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

   Щодо навчальної роботи, декан повідомив про необхідність створення графіку відео-консультацій з навчальних дисциплін на період дистанційного навчання на сайтах кафедр, ознайомив з графіком аудиторних занять по суботах, нагадав про необхідність контролю інформації науково-педагогічними працівниками в особистих профілях в Google Scholar та підготовки графіку відкритих лекцій на факультеті.

   Заступник декана Ігор Миколайович Сівак нагадав про подачу дипромних робіт магістрів 2 року навчання на перевірку на плагіат до 15 листопада та підготовку до постерної конференції. Крім того, Ігор Миколайович наголосив про стислі строки формування тем випускних робіт для студентів останнього року навчання бакалаврату та магістрів 1 року навчання.

   Також декан факультету Вячеслав Вячеславович Братішко провів зустріч з кураторами студентських груп механіко-технологічного факультету. Він загострив увагу на алгоритмі дій у разі виявлення у студентів та викладачів ознак гострого респіраторного захворювання під час перебування у навчальному закладі або у гуртожитках, а також дій у разі захворювання на COVID-19. Було дано доручення кураторам провести бесіди зі студентами в групах та у гуртожитках з метою ознайомлення їх з існуючими вимогами та алгоратмами дій. Крім того, наголошено на перевірці умов проживання студентів у гуртожитках та постійному контролі ситуації у групах.

 

Віктор Ребенко, заступник декана МТФ

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook