У ГУРТОЖИТКУ №6 ВІДБУЛИСЯ НАСТАНОВЧІ ЗБОРИ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

24 серпня 2020 року

24 серпня 2020 року у понеділок на відкритому повітрі перед гуртожитком №6 відбулися настановчі збори мешканців (студентів), щодо запобігання зараження і протидії поширення COVID-19, правил проживання і поведінки, санітарного стану кімнат і місць загального користування, а також обговорення різних проблем, які стосувалися проживання у гуртожитку.
На зборах були присутні заст. декана з виховної роботи факультету ветеринарної медицини С. Деркач, вихователі гуртожитку Ю. Масалович і Т. Савчук та завідувач гуртожитку Т. Фещенко.


Заст. декана з виховної роботи факультету ветеринарної медицини Сергій Деркач привітав усіх студентів з днем Незалежності України. Доніс інформацію щодо запобігання зараження кронавірусом і поводження у гуртожитку із запровадженим загальнонаціональним карантином з метою запобігання поширенню вірусу COVID-19. Закликав мешканців не нехтувати правилами особистої гігієни та дотримуватися усіх рекомендацій щодо протидії поширеннЮ COVID-19. Нагадав студентам про основні правила проживання в гуртожитку та наголосив, що, незважаючи на ситуацію в Україні, ректорат, деканат, дирекція студентського містечка і адміністрація гуртожитку робить максимум, щоб покращити умови проживання студентів. Також відповів на питання, які турбували студентів.


Вихователі гуртожитку нагадали, що гуртожиток - це рідний дім для кожного з присутніх, тому треба берегти його і підтримувати чистоту.
Завідувач гуртожитку Тетяна Фещенко наголосила на підтримці порядку, побутового комфорту і естетики на території не тільки університету, а й гуртожитку, кімнати, та нагадала мешканцям про економію електроенергії, води і газу.

Вихователь гуртожитку №6
Т. Л. Савчук


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook