Підготовка кафедри до нового навчального року

18 серпня 2020, 17:11
НУБіП

        Повним ходом відбувається підготовка приміщень кафедри, що включають: 3 навчальні лабораторії, Музей ґрунтів, 2 навчально-науково-виробничі лабораторії та ін., до нового навчального року, що зважаючи на складні умови карантину, почнеться вже 25 серпня.

Зусиллями лаборантів та завідувачів лабораторій повністю зроблено вологе прибирання усіх приміщень. До блиску натерті скляні шафи з мінералами в лабораторії “Геології і картографії ґрунтів” та моноліти в “Музеї ґрунтів”. Близько 50 монолітів в холі 2 корпусу готові відкривати свої таємниці новим студентам.

    

      Також, в “Музеї ґрунтів” (кім. 53), силами завідувача лабораторії Носенка Валерія Григоровича і допомогою студентів, була повністю полакована підлога. 

       

   В кімнатах 40 і 33 (лабораторії Ґрунтознавства та охорони ґрунтів) пофарбовано бюретки, столи для титрування, витяжні шафи та шкафчики з реактивами.

          


Під керівництвом і безпосередньою участю завідувача лабораторії Карабач Катерини Сергіївни, пофарбовані 40 нових дерев’яних стільців, отримані для кімнати 33.

       


Підсумовуючи результати проведеної організаційної роботи та перевірки матеріально-технічного забезпечення  кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. М.К. Шикули, можна зробити висновок, що кафедра готова до нового навчального року, але є ще над чим працювати для покращення оснащення лабораторій.

 

 

Доцент, Карабач К.С.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook