Владислав Чернинок та Павло Дем’яненко – ми обираємо навчання в НУБіП України на факультеті тваринництва та водних біоресурсів

15 серпня 2020 року
     Тяжка та неординарна ситуація в державі щодо пандемії COVID-19 не стала перепоною для бажаючих отримати вищу освіту в НУБіП України, а саме на факультеті тваринництва та водних біоресурсів. Зокрема, випускники Владислав Чернинок ЗОШ дистанційного навчання м. Київ та Павло Дем’яненко ЗОШ с. Яснозір’я Черкаської області прагнуть навчатися в НУБіП України на факультеті тваринництва та водних біоресурсів.
     Давайте познайомимося з ними ближче.

 

  • Чому ви вирішили здобути вищу освіту?

     Владислав: Я вирішив здобути вищу освіту тому, що мрію стати професіоналом у галузі тваринництва. Я вважаю, що вища освіта дає людині можливість здобути гарні знання та відкриває багато можливостей перед людиною.
     Павло: Вища освіта – це моя мрія. Коли я закінчив дев'ять класів, то більшість моїх однокласників вступили в коледжі i технікуми, але це не для мене. Вирішив довчитися два роки, щоб вступити до університету. Сумлінно готувався до ЗНО. Адже, час минає швидко, а до мрії його залишилося все менше. Вища освіта дає зможу працевлаштуватися на високооплачувану роботу. Роботодавці цінують людей з вищою освітою. Університет дає глибокі знання, змогу розкрити свій потенціал. Викладачі доступно викладають матеріал своїх дисциплін.

Павло Дем’яненко

  • Чому ви вирішили обрати навчання в НУБіП Україна?

     Владислав: Я обрав НУБіП України ще в 9 класі, бо з дитинства мрію займатися тваринництвом. Кілька разів мав змогу відвідати університет і зрозумів, що у Вас чудові викладачі та атмосфера, яка надихає вчитися.
     Павло: В Україні багато університетів, але вибір пав на НУБіП України, у структурі якого є факультет тваринництва та водних біоресурсів. Університет має статус національно-дослідницького i входить в трійку кращих ВНЗ м. Києва та десятку кращих в Україні.

  • Що спонукало Вас обрати факультет тваринництва та водних біоресурсів?

     Владислав: Я дуже люблю тваринний світ. З дитинства приділяю дуже багато часу, щоб дізнатися про них більше. Мрію стати професіоналом в цій галузі та змінити становище тваринництва в Україні. Для цього я, навіть пішов на курси в університеті з ведучих дисциплін та приймав участь у ІІ турі Олімпіади з біології, де набрав 99 балів зі 100 можливих.

Владислав Чернинок

     Павло: Для того, щоб бути професіоналом своєї справи потрібна практика. Факультет тваринництва та водних біоресурсів дає можливість проходити навчальні та виробничі практики в Україні та за кордоном (Німеччина, Франція, Чехія, Данія та iн.). Існує велика перспектива влаштуватися на роботу як в Україні, так i за кордоном.

  • Ваші мрії на майбутнє?

     Владислав: Мрію здобути вищу освіту та працювати за фахом.
     Павло: Отримати глибокі професійні знання, закінчити університет з червоним дипломом. Пройти практику як в Україні, так i за кордоном. Щоб спеціалісти поділилися своїм досвідом, який мені знадобиться.

  • Звідки ви взнали про наш університет?

     Владислав: Чув багато гарних відгуків від батьків знайомих, які закінчили НУБіП і дуже були задоволенні викладачами та рівнем освіти.
     Павло: Про університет дізнався від друзів, які навчаються на інших факультетах цього університету. Вони дуже задоволені навчанням i рекомендували мені вступати до НУБіП України.

  • Владислав та Павло, дякую вам за розмову! Успіхів вам! Чекаємо в рядах першокурсників нашого факультету НУБіП України!

Інтерв’ю з абітурієнтами провів
Сергій Осадчий,
доцент кафедри конярства і бджільництва
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook