На механіко-технологічному факультеті – новий очільник

3 серпня 2020 року

    30 серпня ректор університету Станіслав Ніколаєнко представив колективу механіко-технологічного факультету нового керівника – виконуючого обов’язки декана доктора технічних наук Вячеслава Братішка.

    Випускник Таврійської державної агротехнічної академії, яку закінчив з відзнакою, Вячеслав Братішко має значний досвід практичної роботи і активно займався науковою діяльністю – в Інституті механізації тваринництва УААН (м. Запоріжжя), Національному науковому центрі «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства», Дніпропетровському державному аграрному університеті. Автор та співавтор більш як 190 наукових праць, патентів України та кількох монографій.

    У НУБіП  Вячеслав Вячеславович працює з 2018 року. Значну частину цього часу працював заступником декана механіко-технологічного факультету з навчальної та виховної роботи. У 2020 році очолив кафедру транспортних технологій та засобів у АПК, є членом вченої ради НУБіП України. Вячеслав Братішко приступив до виконання обов’язків декана механіко-технологічного факультету 1 серпня.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook