У кошик спортивних здобутків НУБіП України поклав декілька золотих та срібних нагород чемпіонату м. Києва з веслування студент ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Максим Редько

19 липня 2020, 13:38
м. Київ
    Студенти НУБіП України прагнуть похвалитися не тільки успіхами в опануванні обраної професії. Одним з таких прикладів є Редько Максим, студент 3 курсу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.

    На чемпіонаті міста Києва серед дорослих з веслування на байдарках і каное, присвяченого пам’яті Заслуженого тренера СРСР Олександра Гурського, Максим здобув золото на дистанції 1000 метрів. Друге золото виборов на дистанції 500 метрів. Ці перемоги були вкрай важливими для становлення молодого спортсмена, оскільки у запеклій боротьбі він зійшовся з багатократними призерами чемпіонатів світу та Європи.

    На третій спринтерській дистанції 200 метрів Максим опинився за крок від п’єдесталу, у підсумку йому не вистачило однієї десятої секунди. На завершення першого дня змагань учасників очікувала довга дистанція 5000 метрів, на якій Максим став срібним призером.

    Другий день змагань розпочався для Максима також з перемоги, яку вдалось вибороти у парі з Валерієм Стародубцевим на байдарці-двійці на дистанцій 1000 метрів, а далі повторити успіх на дистанції 500 метрів. На дистанції 200 метрів золота серія була перервана і хлопці посіли 2-ге місце, проте одразу на байдарці-двійці мікс отримали перемогу. Завершували чемпіонат гонки на найбільших байдарках-четвірках, у яких четвірка спортивної бази “Локомотив”, у складі якої був Максим, перемогла на всіх дистанціях.

Вітаємо майстра спорту України Максима Редька з гідним виступом на змаганнях, бажаємо і надалі вдало поєднувати успішне навчання зі спортом.
«Легкої води», вдалих стартів і великих перемог!

Ігор Болбот,
заступник директора ННІ енергетики,
автоматики і енергозбереження

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook