Міністр доручив першому заступнику Держлісагенства негайно вирушити на Луганщину

8 липня 2020 року
Луганська обл.

У зв’язку з масштабною пожежею у Луганській області за дорученням Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Роман Абрамовський, перший заступник голови Держлісагенства Сергій Власенко разом із заступником голови ДСНС України Миколою Ільченко терміново вилетів на місце загоряння для координації заходів з ліквідації пожежі.

За інформацією ДСНС, 6 липня поблизу с. Осколонівка Новоайдарського району на території Боровського та Охтирського лісництв виникла лісова пожежа на площі близько 50 га, з них верхова 20 га. Вранці 7 липня пожежу було локалізовано.
Однак, протягом дня 7 липня через сильні пориви вітру (до 25 м/с) та високою температурою повітря (+ 38) знову відбулося загоряння поблизу с. Смолянинове Новоайдарського району.

Станом на 18.00 на території Охтирського лісництва Новоайдарського лісомисливського господарства та Борівського лісництва Сєверодонецького лісомисливського господарства пожежею охоплено 1000 га, у т.ч. 100 га - верхова.

Сили ДСНС надають допомогу працівникам лісгоспів на території держпіприємств Новоайдарського району Луганської області щодо гасіння окремих осередків тління трав'яного настилу, пеньків та деревини.

На допомогу в гасінні пожежі Держлісагентство направило додаткові сили і засоби з Донецької, Полтавської та Харківської областей.

 Джерело: https://www.facebook.com

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook