Засідання кафедри механізації тваринництва - підсумки роботи за 2019-2020 н.р. та плани на наступний навчальний рік

6 липня 2020 року

    4 липня 2020 року відбулось підсумкове засідання кафедри механізації тваринництва в онлайн режимі на платформі Zoom. Он-лайн формат зустрічі уже є звичним для співробітників кафедри та не менш дієвим у порівнянні з off-line форматом.
    На засіданні було підведено підсумки роботи кафедри за минулий семестр, який виявився дуже не простим у зв’язку з карантином та переведенням освітнього процесу на дистанційну форму навчання. Проте, використовуючи у навчальному процесі сайт дистанційного навчання, та інші онлайн-сервіси для формування завдань для поточного та підсумкового контролю знань студентів, викладачі кафедри виявився готовим до такого режиму роботи. І це дало змогу якісно викладати навчальні дисципліни, та довести навчальний семестр до успішного завершення.


    В рамках підготовки до нового навчального року викладачі кафедри планують продовжити роботу по вдосконаленню ЕНК дисциплін, наповненню їх оновленою інформацією. Отриманий підчас дистанційного навчання досвід дасть можливість, врахувавши та виправивши виявлені недоліки, атестувати електронні курси, які ще не пройшли атестацію, та вдосконалити вже атестовані курси.


    Наступним важливим питанням, розглянутим підчас онлайн-засідання була організація та проведення навчальної та виробничої практики. Відповідно до «Тимчасового порядку проведення практичного навчання у весняному семестрі 2019-2020 навчального року студентів НУБіП України в умовах карантину», затвердженого наказом ректора від 07.04 2020 р. № 282 та розробленої робочої програми виробничої практики студенти 3 курсу механіко-технологічного факультету отримали від керівника практики, завідувача кафедри Василя Хмельовського індивідуальні завдання. Навчальна практика з інженерного забезпечення тваринництва для студентів першого курсу факультету конструювання та дизайну, під керівництвом доцентів Оксани Ачкевич та Віктора Ребенка розпочнеться в понеділок, 6 липня 2020 р.


Керівники практики проведуть настановчі заняття зі студентами, доведуть графік відео-консультацій та інформацію про захист звітів про проходження практики.
    Наприкінці завідувач Василь Хмельовський побажав співробітникам кафедри здоров’я та успіхів у виконанні запланованих завдань.

 

Світлана Потапова, старший викладач кафедри механізації твариннитцтва

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook