Майбутній фахівець з туризму Олександра Грищенко: в НУБіП створені всі умови для індивідуального розвитку

6 липня 2020 року

 

 

    По завершенню навчального року своїми враженнями від навчання в НУБіП України ділиться студентка першого курсу спеціальності «Туризм» Олександра Грищенко.

- Тож яким він був, перший рік?
- Цікавим і насиченим. Мабуть, тому промайнув дуже швидко і сьогодні можу стверджувати: я студентка НУБіП, адже пройшла горнило випробувань першим курсом та усвідомлюю, що можу пишатися і собою, і своїм університетом.

- Чому саме спеціальність «Туризм»?
- Туризм - це частина мого життя! Я дуже люблю подорожувати і відвідувати якісь круті місця. Коли почала замислюватися про своє майбутнє, то вирішила слухати не тата з мамою, не друзів, а себе. Тож підійшла до вибору своєї майбутньої професії по дорослому. Зважувала переваги та недоліки тієї чи іншої спеціальності, порівнювала вищі навчальні заклади і навіть дивилася, яка зарплатня може бути після працевлаштування.

- Про що мрієш?
- Бути успішною та щасливою, а ще мрію про успішну Україну. І хочу докласти максимум зусиль, щоб мій рідний край був відомий в усьому світі та щоб у цьому була частинка моєї праці!

- Які саме переваги НУБіП України обумовили вибір закладу вищої освіти ? 
- Перший університет, який я розглянула – це Національний університет біоресурсів і природокористування України. Я багато думала з цього приводу, але приїхавши на День відкритих дверей зрозуміла, що хочу вчитися тут і саме на спеціальності «Туризм». Найбільше, що мене вразило тоді і не перестає вражати зараз, гарні умови для навчання, чудовий гуртожиток, створені умови для індивідуального розвитку та головне - викладачі, які роблять все, щоб допомогти стати фахівцем у галузі туризму!

Розмовляв професор кафедри туристичного та
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу
Сергій Бардаш
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook