Продовжуємо цикл інтерв'ю з абітурієнтами. Сьогодні з нами Карина Хохич

30 червня 2020 року

В чудовий суботній день мав розмову в он-лайн форматі через сервіс Messenger-кімната від Facebook з абітурієнткою Кариною Хохич.

Розкажіть трішки про себе.


– Мене звуть Карина Хохич, мені повних 17 років, проживаю у місті Києві. Я мала честь навчатися у двох школах, з 1 до 9 класу у 260-ій, у старшій школі навчалася у ЗОШ №44, прекрасне місце для навчання! Вдячна своїм вчителям за щасливі роки навчання у них! За увесь період мого навчання була активною у шкільному житті, представляла школу у олімпіадах на рівні району й міста. Моїми захопленнями є «Англійська мова», «Географія», «Зарубіжна література», одним словом дисципліни гуманітарного спрямування… Усі профорієнтаційні тести одностайно підказували мені, що маю схильність до роботи з людьми, втім це не було для мене новиною, у школі я завжди була душею компанії.

 

Чому вирішила здобути вищу освіту?


– Зрозуміло, що сьогодні існує багато варіантів отримати відповідну кваліфікацію, втім вважаю наявність вищої освіти у сучасної людини справою престижу й необхідною умовою для досягнення успіху по життю. Хочеться отримати базові професійні навички саме в стінах закладу вищої освіти, отримати диплом, зробити карколомну кар’єру.

Ви вже визначилися з майбутньою професією, куди будете вступати?


– Розглядаю НУБіП України, та Національний Лінгвістичний університет. Зацікавила спеціальність «Професійна освіта», та «Філологія». Чула що у НУБіП України потужні педагогічна й філологічна наукові школи, а ще підкупає рейтинг університету, НУБіП України, він на 3 місці серед ЗВО Києва!

 

Якщо не педагогом, або філологом, то яку професію Ви б обрали?


– З ранніх літ подобалося танцювати, маю хороші навики з хореографії, можливо хореографом, я досить творча особистість.(Сміється).

 

Чим цікавитеся окрім навчання?


– Як уже зазначила вище полюбляю танці й співи, не лінуюся займатися фізичною культурою, цікавлюся проблемами взаємодії з людьми, вболіваю за планетарну екологію, знаєте сміттєві плями в океанах, вирубка лісів, це все турбує мене, хочеться допомагати планеті і тваринкам.

 

Поділіться своїми мріями на майбутнє.


– Чесно хочеться помандрувати по Світу, відвідати різні куточки нашої Землі, адже вона така велика і цікава!

Якби Вам запропонували поліпшити наш Світ, що б це було?


– Допомагати тваринам, поліпшувати екологію!

 

Чи є у Вас життєве кредо?


– Можна сказати – «Чим складніше завдання тим цікавіше його вирішення» Що Вам потрібно для відчуття повного щастя? Головне це щоб все було добре в родині кожної людини.


Чи є у Вас якісь побажання до таких же як Ви абітурієнтів?


– Удачі і сталевих нервів!

 

Дякую за таке цікаве й змістовне спілкування, сподіваюся побачити Вас у лавах наших студентів на Гуманітарно-педагогічному факультеті, кафедра педагогіки чекає на Вас! Дякую, за спілкування, сподіваюся що так воно і буде!

 

Інтерв’ю з абітурієнткою провів доцент
кафедри педагогіки Прохорчук Олександр

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook