КРАСА ТАКИ ВРЯТУЄ СВІТ!

15 червня 2020 року

 КРАСА ТАКИ ВРЯТУЄ СВІТ!

Учасниками художньої студії «Голосіївська палітра» під керівництвом доцента кафедри культурології Ярини Пузиренко є студенти, які у нашому виші опановують найрізноманітніші спеціальності. Але прикметно,  що у всеукраїнських та міжнародних конкурсах образотворчого мистецтва вони беруть участь і змагаються на рівних зі студентами, які навчаються у профільних закладах образотворчого мистецтва, та ще й не раз ставали лауреатами, призерами та переможцями.

Це стосується і 10-го Міжнародного дитячо-юнацького конкурсу  «КрасаWEEK  2020», засновниками якого є  Міністерство культури Республіки Білорусь та Мінський державний художній коледж імені А. К. Глєбова. Це поважний конкурс із широкою географією учасників з багатьох країн світу, зокрема Білорусі, Казахстану, України, Литви, Латвії, Польщі, Чехії, Угорщини, Болгарії, Словенії, Молдови, Сербії, Вірменії, Узбекистану, Таджикистану, Ірану, Індії, Шрі-Ланки, Китаю, Тайваню, Таїланду, США.

Всесвітня пандемія коронавірусу і карантин вплинули і на проведення цього конкурсу. Робота журі ще триває, проте організатори вже нагородили учасників, які пройшли у другий тур. Отримав сертифікат і студент 2-го курсу факультету ветеринарної медицини Максим Зубань. У Максима є всі шанси позмагатися за перемогу, адже подані ним на конкурс роботи дуже креативні і майстерно виконані засобами комп’ютерної графіки.

 

 

 

 

 

 

Вітаємо Максима з перемогою у першому турі і будемо чекати на остаточне підбиття підсумків конкурсу.

            

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook