Спортсмен з Чернігівщини Олександр Свиста для подальшого навчання обирає механіко-технологічний факультет НУБіП України

26 червня 2020 року

     Розкажіть кілька слів про себе.
   Зараз я навчаюся на випускному курсі Куликівського аграрного ліцею, що на Чернігівщині, хочу стати справжнім фахівцем у тій галузі, яка мені подобається, а саме – у механізованих процесах виробництва продукції рослинництва. Професійно займаюся спортом, зокрема футболом та легкою атлетикою. Беру активну участь у змаганнях з футболу вищої ліги Носівського району у майбутньому хочу отримати звання кандидата в майстри спорту. Ще з початку цього навчального року, для подальшого навчання, я розглядав кілька університетів і намагався вибрати саме той, який надасть мені найбільше можливостей осягнути і опанувати свою спеціальність, в результаті свого вибору я визначився, що буду отримувати вищу освіту на механіко-технологічному факультеті НУБіП України.
     Що слугувало причиною вашого вибору?
   В жовтні минулого року ми з командою приїхали на змагання у місто Мена Чернігівської області. Наша команда прибула зранку, а гра була запланована на 14 годину, отже у нас був вільний час і я вирішив прогулятися містечком. Проходячи повз районний будинок культури, я побачив багато молодих людей і оголошення про те, що зараз у будинку культури проходить ярмарок вакансій для випускників шкіл району. Оскільки я, також, являюся випускником, хоча і не Менського району, то вирішив відвідати даний захід. Цей крок, я вважаю точкою відліку у виборі, саме НУБіП України, оскільки, у ярмарку вакансій брали участь викладачі механіко – технологічного факультету, які яскраво представили університет, описали його діяльність, а головне – ґрунтовно окреслили майбутнє своїх випускників. Потім я поспілкувався з викладачами МТФ біля їхньої локації і зрозумів – моя дорога вже намічена. Звичайно, згодом я продивився все, що стосується університету і, зокрема, факультету на інтернет-ресурсах: відгуки випускників та роботодавців, високі рейтинги, матеріально-технічну базу – і впевнився у своєму виборі.
     Яким ви бачите ваше навчання на факультеті?
   Я, взагалі, людина активна, не боюся складнощів і впевнено йду до мети, тож хочу отримати якісну освіту бакалавра, потім осягнути освітній ступінь магістра, а в подальшому є задуми працювати у престижній аграрній компанії. Я знаю, що факультет має потужну раду роботодавців, до якої входять вітчизняні та іноземні компанії, тож перспективна цілком реальна. Крім навчального процесу буду активно займатися спортивною діяльністю, брати участь у змаганнях та піднімати свій спортивний рівень.

     Бажаємо успіхів у реалізації ваших планів.

Розмову вів заступник декана механіко – технологічного факультету І. Сівак

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook