ВИПУСК БАКАЛАВРІВ 2020

26 червня 2020, 13:42

Чудове свято – випуск студентів нашого факультету!

Дорогі випускники! Вітаємо вас з успішним завершенням навчання та здобуттям диплома бакалавра економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.
26 червня 2020 року згідно наказів ректора № 480, 481 та 482 "СК" закінчили навчання 178 випускників – бакалаврів. Зокрема, за спеціальністю «Економіка підприємства» 45 випускників; «Фінанси, банківська справа та страхування» – 72 випускники, «Обліку і оподаткування» – 61 випускник. 36 випускників економічного факультету отримали дипломи з відзнакою.
У зв’язку з пандемією університетська громада не може зібрати в актовій залі випускників, їхніх батьків і друзів на урочисту церемонію вручення дипломів.

Позаду чотири роки студентського життя – це найкращі роки юності. А сьогодні випускники отримали дипломи – це один із перших і найважливіших документів уже дорослого життя. Він, наче путівка в самостійний світ, де набуті в університеті знання стануть у нагоді та відкриють перед вами нові можливості й перспективи професійного росту. Бажаємо вам міцного здоров’я, завзяття та творчої енергії, невпинно йти вперед до своєї мрії. Творчо мислити, прагнути пізнавати незвідане, висувати перед собою досяжну мету і добиватися свого Будьте сильними й мудрими, любіть Україну і свою Alma-mater!

У ДОБРУ ПУТЬ! НЕХАЙ ЩАСТИТЬ!

Привітання з Випускним 2020: побажання випускникам від батьків і ...

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook