Завершились державні екзамени студентів відділення «Ветеринарна медицина» Немішаївсього агротехнічного коледжу

23 червня 2020 року

У період з 10 до 19 червня 2020 р. студенти відділення «Ветеринарна медицина» Немішаївського агротехнічного коледжу, що закінчили повний курс теоретичного і практичного навчання, складали  державні екзамени зі спеціальності 211 «Ветеринарна медицина».

Згідно наказу ректора НУБіП України для проведення атестації були створені дві державні екзаменаційні комісії: з «Неінфекційних хвороб сільськогосподарських тварин» і з «Інфекційних та інвазійних хвороб сільськогосподарських тварин». Головою ДЕК було призначено доцента кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Лакатоша В.М., заступником голови – кандидата с.-г. наук, доктора філософії в галузі державного управління, заслуженого працівника сільського господарства України, директора коледжу Альохіна В.І., секретарем – Саханду Г.А. До складу фахових комісій увійшли: з «неінфекційних хвороб с.-г. тварин» – викладачі Ландаренко Л.С., Шупик О.В., Овчарук Н.П., Мирончук В.П.; з «інфекційних та інвазійних хвороб с.-г. тварин» - викладачі Шинкарук М.С.,  Шупик О.В., Овчарук Н.П., Мирончук В.П. До державної атестації було допущено 76 студентів, які у визначені терміни, дистанційно, складали екзамени.

Традиційно, випускники відділення показали грунтовні знання у відповідях на екзаменаційні білети та під час співбесіди і всі (100%) успішно склали державну атестацію із середнім балом 4,51 (в т.ч. із «неінфекційних хвороб с.г. тварин» - 4,34; з «інфекційних та інвазійних хвороб с.-г. тварин» - 4,68). В підсумку, за результатами навчання 17 студентів (22%) виконали вимоги для отримання диплома з відзнакою.

Якісна підготовка студентів - не випадковість. Коледж є одним із лідерів впровадження сучасних інформаційно-комунікаційних навчальних технологій в Україні, а викладачі відділення «ветеринарна медицина» цього року стали лауреатами відзнаки МОН України «ПЕДАГОГІЧНИЙ ОСКАР -  2020» за інноваційний досвід роботи: Васить і Ніна Овчаруки (I місце) та Оксана Литвинчук (III місце).

Відзначаю хорошу організацію проведення державних екзаменів керівництвом і викладачами коледжу, а також активну участь студентів, для яких інколи інтернет-зв'язок з комісіями ставав додатковим нелегким завданням для вирішення.

       Голова ДЕК, доц. Лакатош В.М. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook