Відбулося засідання кафедри землевпорядного проектування та інструктаж усіх працівників щодо діяльності у період пандемії COVID-19.

19 червня 2020 року
кафедра землевпорядного проектування

    На виконання доручень декана факультету землевпорядкування Т.О. Євсюкова відбулося засідання кафедри землевпорядного проектування, вже традиційно, у дистанційному режимі за допомогою сервісу відеоконференцій Cisco Webex Meetings. Зокрема, обговорили підготовку кафедри до перевірки навчальною частиною, яка запланована на 22 червня, детально обговорили звітність щодо виконання навчально-методичної, наукової та виховної роботи кожного НПП кафедри за 2 семестр, а також був проведений інструктаж усіх працівників кафедри щодо діяльності у період пандемії COVID-19.


    Завідувач кафедри А.Г. Мартин наголосив, що дотримання рекомендацій МОЗ життєво важливе, не зважаючи на деякі послаблення карантинних заходів. Усі працівники кафедри ознайомились з Тезами інструктажу щодо безпеки життєдіяльності під час літніх канікул та дотримання обмежень задля запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

 


Оксана Кустовська,
доцент кафедри землевпорядного проектування

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook