На засіданні науково-технічної ради факультету землевпорядкування відбувся попередній захист дисертаційної роботи здобувача кафедри землевпорядного проектування Кошеля Антона Олександровича

18 червня 2020, 11:00
факультет землевпорядкування НУБіП України

      18 червня 2020 року відбулось засідання науково-технічної ради факультету землевпорядкування. Одне з питань порядку денного було присвячене попередньому захисту дисертаційної роботи здобувача кафедри землевпорядного проектування Національного університету біоресурсів і природокористування України Кошеля Антона Олександровича на тему: «Формування системи масової оцінки земель в Україні», поданої на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук із спеціальності 08.00.06 – Економіка природокористування та охорони навколишнього середовища.


   Науковий консультант роботи – Мартин А.Г., д.е.н., завідувач кафедри землевпорядного проектування Національного університету біоресурсів і природокористування України.
   Організація попереднього захисту докторської дисертації здійснювалась у дистанційному режимі за допомогою сервісу відеоконференцій Cisco Webex Meetings.

 


   Здобувач доповів результати досліджень за темою дисертаційної роботи та переконливо відповів на численні запитання членів науково-технічної ради факультету землевпорядкування і запрошених вчених.
   Рецензенти дисертаційної роботи: Євсюков Т.О. – д.е.н., професор кафедри геодезії та картографії, декан факультету землевпорядкування НУБіП України; Заяць В.М. – д.е.н., старший науковий співробітник, завідувач кафедри земельного кадастру НУБіП України; Новаковська І.О. – д.е.н., доцент, завідувач кафедри землеустрою та кадастру НАУ та виступаючі відзначили актуальність теми дисертаційної роботи, важливе наукове і практичне значення та значущість отриманих результатів.

 


   Науково-технічна рада факультету землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України рекомендувала дисертацію А.О. Кошеля на тему «Формування системи масової оцінки земель в Україні» до захисту у спеціалізованій вченій раді на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук зі спеціальності 08.00.06 – економіка природокористування та охорони навколишнього середовища.


    Рішення прийнято одноголосно.

 

Доцент кафедри землевпорядного проектування Оксана кустовська

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook