У "сірій зоні" на Луганщині рятувальники гасили пожежу сухої трави та лісової підстилки на площі в 10 гектарів

15 червня 2020 року
Луганська обл.

У "сірій зоні" поблизу с. Оріхове-Донецьке Новоайдарського району на території Слов'яносербського лісництва (Луганська обл.) рятувальники ліквідовують пожежу сухої трави та лісової підстилки на площі в 10 га, повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"13 червня до ДСНС надійшла інформація, що в "сірій зоні" поблизу с. Оріхове-Донецьке Новоайдаровського району на території Слов'яносербського лісництва в 69 і 73 кварталах виникла пожежа сухої трави та лісової підстилки. О 13 год. 50 хв. пожежу локалізовано на площі 10 га", - сказано в повідомленні, на офіційному сайті ДСНС у неділю.

Так, для ліквідації пожежі задіяні 84 людини і 17 одиниць техніки, з них від ДСНС 48 людей особового складу та 10 одиниць техніки, зокрема два піротехнічних відділення, яким вилучено 55 ВНП (54 патрони 7,62 мм і 1 мінометна міна 82 мм) .

"Станом на 7 год. 14 червня відкритого вогню не спостерігається, проводиться чергування. До чергування залучено 9 осіб і 3 одиниці техніки, з них від ДСНС 4 людей особового складу та 1 одиниця техніки", - підсумували в ДСНС.

Джерело: https://ua.interfax.com.ua

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook