Вітаємо з Днем народження завідувача кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого, професора Віктора Томчука

21 червня 2020 року

 КОЛЕКТИВ КАФЕДРИ БІОХІМІЇ І ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН ІМ. АКАД. М.Ф. ГУЛОГО ЩИРО ВІТАЄ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ
ТОМЧУКА ВІКТОРА АНАТОЛІЙОВИЧА,
СВОГО ЗАВІДУВАЧА, ДОКТОРА ВЕТЕРИНАРНИХ НАУК, ПРОФЕСОРА, АКАДЕМІКА НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ, ЛАУРЕАТА ПРЕМІЇ ІМ. С.З. ҐЖИЦЬКОГО, ЗАСЛУЖЕНОГО НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОГО ПРАЦІВНИКА НУБіП УКРАЇНИ!

 

Вельмишановний Вікторе Анатолійовичу!


Ви багато років плідно і невтомно працюєте на благо Університету, факультету ветеринарної медицини та кафедри на різних керівних посадах! Вас знають як справжнього лідера свого колективу, талановитого вченого і авторитетного педагога, якого люблять і поважають студенти, великого професіонала в галузі ветеринарної медицини. Кожен Ваш день розписаний до хвилини і насичений важливими справами. Проте, Ви завжди пам’ятаєте за кожного члена колективу і в будь-якій ситуації доброю порадою чи конкретною справою знаходите час для підтримки і допомоги. 

Ми Вас цінуємо за Вашу людяність, щирість, відвертість, безмежну мудрість, відповідальність і дипломатичність! В професійній сфері та різних життєвих ситуаціях Ви є справжнім Переможцем, що повною мірою відповідає значенню Вашого імені "Viktor". Ваш досвід керівника, організаторські здібності та незгасний оптимізм стабільно приводять кафедру на високі рейтингові позиції. Часом здається, що не існує таких питань, які Ви не змогли б вирішити.

Ви підготували значний арсенал навчальної та наукової літератури, винаходів і методичних розробок. За активну професійну позицію, високі результати роботи Вас відзначено багатьма державними, галузевими і університетськими нагородами та почесними званнями! Але найбільше колектив кафедри цінує Вас за доброзичливе відношення і добрі справи!

 
Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, людського щастя, здійснення мрій і творчих задумів, достойних учнів, вірних друзів і Божої благодаті! Нехай Ваш життєвий шлях буде сповнений незабутніх вражень і гарних подій!

 

З глибокою повагою, колектив кафедри

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook