СТОРІЦІ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ НУБіП УКРАЇНИ У FACEBOOK - 1 РІК!

18 червня 2020, 11:40

Вже минув рік, як створена сторінка факультету ветеринарної медицини НУБіП України у Facebook https://www.facebook.com/groups/fac.vet.med/. Дана сторінка розповідає, чим живе і що відбувається на факультеті ветеринарної медицини та в Університеті.
За цей короткий період наша сторінка має близько 2 тисяч учасників з різни областей України та різних країн світу, які мають причетність до нашого славетного рідного факультету, якому скоро виповниться 100 років.
Кожного дня до групи добавляється 3-4 людини. На сторінці розміщується по 5-6 подій в день.


Дану сторінку відвідує в день близько 1000 людей, які дізнаються про події, які відбулися чи будуть відбувається на нашому факультеті та в Університеті.
Самими активними учасниками даної групи є В’ячеслав Соломон, Микола Цвіліховський, Григорій Бойко, Микола Малюк та інші, які постійно здійснюють репост записів.


Дана сторінка створена за ініціативи декана факультету ветеринарної медицини Миколи Цвіліховського і сприяє знайомству з факультетом та подіями, які відбуваються на ньому, а також спілкуванню одногрупників. Також дана сторінка є згадкою про ті незабутні студентські роки на факультеті ветеринарної медицини, які пройшли не одне покоління студентів.


Адміністрація групи дякує всім учасникам, які є з нами. Бажаємо Вам і Вашим родинам здоров’я і благополуччя.
Всім - тільки 36,6! Будьте здорові!

Адміністратор групи
Т. Савчук


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook