Студентська наука живе!

17 червня 2020 року

 

Кафедра теорії та історії держави проводить значну увагу приділяє студентських науковій роботі та всіляко сприяє науковим пошукам юних колег.

У травні члени студентського наукового гуртка «Клуб юних теоретиків» взяли участь у роботі двох Міжнародних науково-практичних конференцій та отримали сертифікати та збірники матеріалів.

Так, Ірина Іванець та Анна Неділько взяли участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні проблеми розвитку державності та напрями їх вирішення через призму правотворчої діяльності», що пройшла 15-16 травня 2020 р. у м. Харкові. У своїх доповідях вони підняли питання показників дії нормативно-правових актів у часі (Ірина Іванець) та місця правового виховання у теорії права (Анна Неділько).

  

Паралельно Єлизавета Пушкарьова та Олександра Ярошенко представляли свої напрацювання на Міжнародній науково-практичній конференції «Пріоритетні напрями модернізації системи права» (м. Запоріжжя, 15-16 травня 2020 р.), організованій журналом «Молодий вчений». Юні науковці торкнулися питань ролі соціологічної структури правової норми у забезпеченні ефективності правового регулювання (Єлизавета Пушкарьова) та правової поведінки і її видів (Олександра Ярошенко).

  

 

Вітаємо юних колег з першими публікаціями та бажаємо подальших успіхів в їхніх наукових пошуках!

 

Віра Качур,

завідувачка кафедри теорії

та історії держави і права

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook