Результати ІХ «Фестивалю студентської науки – 2020»

10 червня 2020, 14:07

       

         Протягом 18-22 травня проходив І етап – оцінювання діяльності студентських наукових гуртків університету відповідно до «Положення про проведення Фестивалю студентської науки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України» на основі інформації про діяльність гуртків, представленої на вебсторінках та презентацій про діяльність та здобутки за 2019/2020 навчальний рік. Комісіями у складі представників ради молодих вчених, ради аспірантів та науково-педагогічних працівників відповідних структурних підрозділів університету серед 242 студентських наукових гуртків було визначено переможців І етапу – кращі наукові гуртки навчально-наукових інститутів та факультетів.

         За результатами оцінки досягнень всіх гуртків нашого факультету були відібрані найкращі, студенти котрих в свій вільний час займаються самоосвітою в рамках засідань студентських наукових гуртків та в результаті показують добрі досягнення як в участі в наукових конференціях так і при проходженні виробничих практик та закріпленні свої знань при роботі в передових господарств країни.
         Члени наукового студентського гуртка «Селекціонер-генетик» завдяки проведеній ними ефективної роботи протягом всього навчального року разом з керівником гуртка доц. Жемойдою В. Л. показали результати на досить високому рівні, котрі при наслухування на І етапі Фестивалю студентської науки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України зайняли почесне ІІ місце серед всіх гуртків Агробіологічного факультету.
         Гурток буде продовжувати плідну роботу в наступному році з метою збільшення своїх здобутків та подальше змагання за первинство серед факультету в наступному році.
 
              Звіт студентського наукого гуртка "Селекціонер-генетик" в рамках ІХ "Фестивалю студентської науки – 2020"
Староста гуртка
Раков Андрій
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook