Сергій Жилін із м. Києва: хочу опановувати спеціальність «Філологія», обираю НУБіП України

2 червня 2020 року
Цікавий, харизматичний, інтелігентний юнак. Навчається у Київській гімназії східних мов № 1. Захоплюється вивченням іноземних мов, зокрема: англійською, корейською, іспанською. Цікавиться культурою та традиціями країн, мови яких вивчає. Любить подорожувати, оскільки під час подорожей має можливість практикувати та удосконалювати володіння мовами. Мріє відвідати країни Латинської Америки. Займається східними єдиноборствами. І все це – про нашого співрозмовника Сергія Жиліна.

  • Добрий день, Сергію. Дякуємо, що погодилися на наше інтерв’ю. Розкажіть, як у Вас справи та чим займаєтеся під час карантину.

     – Добрий день. Під час карантину я насолоджуюся життям, читаю книги, удосконалюю мови, переглядаю фільми англійською мовою, займаюся спортом та найголовніше – готуюся до вступу в НУБіП України.

  • Як Ви обирали свою майбутню спеціальність? І чому саме НУБіП України?

     – Зі спеціальністю я визначився ще у сьомому класі. Це – всім відома та затребувана спеціальність «Філологія». Точні науки мені не вдавалися ніколи і були не настільки цікавими як мова і література. Мені подобається читати та писати, тому я не бачу для себе більш вдалого факультету, ніж гуманітарно-педагогічний. З дитинства люблю подорожувати, а без знання іноземних мов дуже складно знайомитися з різними країнами та їх традиціями. Наступний крок – це був вибір університету. Знайомі та старші друзі, вже на цей час студенти, порадили мені НУБіП УкраїниВибір був швидким і безсумнівним. Звичайно я переглядав сайт, читав відгуки, особисто відвідав Університет. Перше, що мене приємно вразило, це – дуже широкий спектр спеціальностей у цьому Університеті. Приємне та зручне розташування: зелена зона, чисте повітря. Я впевнений, що це – саме той заклад, якому можна довіряти і в якому можна впевнено навчатися. Обов’язково поділюся своїми враженнями, коли буду студентом НУБіП України.

  • Якщо не вчителем іноземних мов будете працювати у школі, то ким?

     – Важко передбачати майбутнє. Більшість професій, які існують зараз, зникнуть, або зміняться, з’являтимуться нові і нові. Щоб бути конкурентоспроможним в майбутньому потрібно розвивати адаптивність, гнучкість, різноманітні вміння та навички і не боятися змінювати професію впродовж життя, можливо навіть декілька разів. За час навчання в Університеті буду намагатися розвивати усі ці навички та вміння.

  • Назвіть три своїх найближчих цілі.

     – Найперше – це вступ до НУБіП України. Далі хочу поїхати за кордон на відпочинок з родиною. А третя ціль – це перемога у чемпіонаті зі східного єдиноборства.

  • Якби Вам запропонували поліпшити світ, позбавивши його всього від однієї речі, що б це було?

     – Я б усім серцем хотів би, аби людство ніколи не дізналося жаху війни. Найбільше болить, коли страшні сторінки історії стають реаліями нашого сьогодення.

  • Чи є у Вас улюблений вислів, девіз?

     – Звісно. Оскільки я захоплююся вивченням декількох іноземних мов, то люблений вислів пов'язаний з мовами. Мені до вподоби слова Й. В. фон Ґете: «Скільки мов ти знаєш – стільки разів ти людина». Тож я планую знати багато мов.

  • Що Вам потрібно для відчуття повного щастя?

     – Щоб я і мої рідні були здорові. Також хочу закінчити Університет на відмінно та отримувати задоволення від своєї майбутньої професії.

  • Щиро дякуємо за розмову та бажаємо Вам натхнення у насиченому студентському житті!

Лілія Пилипенко,
асистент кафедри англійської мови для технічних
та агробіологічних спеціальностей
Наталія Яременко,
доцент кафедри англійської мови для технічних
та агробіологічних спеціальностей

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook