Науковий травень - 2020: студентський науковий гурток "Клуб юних теоретиків" отримав номінацію «Фаворит ІХ «Фестивалю студентської науки – 2020»

3 червня 2020, 12:49

 

Традиційно у травні Національний університет біоресурсів і природокористування України проводить «Фестиваль студентської науки», під час якого у два етапи оцінюється діяльність студентських наукових гуртків та підбиваються підсумки їх наукової діяльності.

 

На кафедрі теорії та історії держави і права функціонують два студентські наукові гуртки «Клуб юних теоретиків» (наукова керівниця – Віра Качур) та «Історія учень про державу і право» (наукова керівниця – Людмила Протсоавіцька).

  

Приємно відзначити, що студентський науковий гурток «Клуб юних теоретиків» став переможцем І етапу. 28 травня 2020 року в режимі відеоконференції відбувся ІІ етап, під час якого були підведені підсумки фестивалю та визначені кращі студентські гуртки університету. У заході взяли участь староста Ірина Іванець (група Прав-19050 та наукова керівниця Віра Качур. За результатами урочистого засідання ІХ «Фестивалю студентської науки -2020» гурток в чергове отримав номінацію «Фаворит ІХ «Фестивалю студентської науки - 2020».

 

  

Бажаємо подальших наукових здобутків та звершень!

 

Віра Качур,

завідувачка кафедри теорії та

історії держави і права

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook