Дистанційний передзахист дипломних робіт бакалаврів

1 червня 2020 року

      В перший день літа на кафедрі генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського відбувся передзахист бакалаврських дипломних робіт студентів денної та заочної форми навчання.

     Першим до слова запросили старосту гуртка "Селекціонер-генетик" Андрія Ракова із доповіддю на тему "Технологія селекційного процесу та оцінка нових самозапильних ліній кукурудзи в умоваї ВП НУБіП України "АДС""

     Тема доповіді Кравчук Вікторії "Агроекономічна оцінка стану галузі рослинництва та вирощування насіння пшениці озимої селекції ВНІС в умовах ДГ "Елітне" Кагарлицького району Київської області".

     Сергій Кедич доповів про "Господарсько-біологічну оцінку сортів пшениці ярої та технологія її вирощування в умовах ТОВ "Полісся 2010" Макарівського району Київської області".

     Попри деякі технічні неполадки Семко Валерій розповів про "технологію селекційного процесу та особливостей первинного насінництва нових сортів пшениці озимої селекції ТОВ "Колос""

     Дмитрук Дмитро ознайомив слухачів із "технологією вирощування та господарсько-біологічною оцінкою гібридів кукурудзи в умовах ТОВ "Mass Seeds Україна""

     Усі студенти отримали безцінний досвід та проявили готовність до остаточного захисту випускових бакалаврських робіт!

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook