НАРОДНИЙ ТЕАТР «БЕРЕЗІЛЬ» ВІТАЄ НУБіП З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

27 травня 2020, 10:00

 НАРОДНИЙ ТЕАТР «БЕРЕЗІЛЬ»

ВІТАЄ НУБіП З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ
 
         Студентський народний театр «Березіль» - один із найпопулярніших творчих колективів університету. Театр люблять глядачі, але і актори без театру життя не уявляють, тому навіть під час дистанційного навчання «Березіль » активно займався, а результати навчання представляв на суд своїх шанувальників. Одним із останніх завдань для учасників театру стало увійти в образ героя популярного кінофільму – і зробити автозйомку. Та це виявилося занадто просто для відомих у НУБіП акторів, і вони завдання ускладнили: оскільки наприкінці травня – 122-ий день народження рідного університету, популярний герой, роль якого грає березолівець, повинен був привітати університет з днем народження. Почалося все так:
  
 
         І вже коли сам голова студентської організації привітав університет у відомій ролі, актори «увімкнули» фантазію – і почали доводити, що НУБіП – не просто університет, а справжня магічна країна:
 
 
         А магія… Вона здатна і в минуле перенести, і лід розтопити, і кригу зрушити, і світ врятувати, і щасливе майбутнє забезпечити :
 
 
         А ще – у ціль влучити, бо 122 роки- це не просто свято, це – велике свято, на яке пропускають звідусіль. НУБіП – це пароль, який проходить через кордони, бо студентів НУБіП чекають на програмі «Подвійний диплом» у всіх усюдах.
 
 
         І романтика, і містика, і пристрасть, і фантазія, і екстремальність – у п᾽ятій серії вітань від народного театру «Березіль».
 
 
         Сподіваємось, ви впізнали у наших акторах відомих персонажів улюлених фільмів. А якщо навіть ні – перегляньте ще раз фільми… Актори були щирими. А головне – вони люблять рідний університет і розуміють: краще, як у НУБіП, немає ніде ! З Днем народження, рідний університете!
 
Ірина Майданюк

 

 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook