CRM-системи компанії Бітрікс в полі зору викладачів-маркетологів

27 травня 2020, 14:22

     У рамках челленджу «Неформальна освіта маркетологів, підприємців, логістів» викладачі кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі взяли участь у 3-годинному вебінарі "Використання CRM системи Бітрікс24 в бізнесі: маркетинг" , який відбувся 26 травня. 
     Активними учасниками від НУБіП України стали професори Ярослава Ларіна та Василь Збарський, доценти Олена Бабічева, Олена Барилович, Олена Четверик, Лариса Карпенко та Анна Збарська.  Аспірантів кафедри представляли Олена Шапоренко та Сергій Виниченко.

     Компанія СYBERtool як один з провайдерів Бітрікс24 в Україні, провела ознайомчий семінар щодо функціоналу та інструментального наповнення CRM системи Бітрікс24. Вебінар став надзвичайно актуальним для його більше ніж 130 учасників - викладачів, аспірантів, здобувачів, випускників ЗВО України, які представляли практично всі регіони нашої країни.

     Директор компанії СYBERtool Меір Маєвський навів короткий історичний екскурс в історію розвитку CRM-систем у світі, а його помічниця Олена Франщак ознайомила з практичними аспектами встановлення та використання CRM системи Бітрікс24.

 

     Після вебінару відбувалася активна дискусія, яка розтягнулася більше, ніж на годину, адже питання, які були підняті організаторами були надзвичайно актуальними. 
    Можна вважати, що отримані в процесі вебінару знання, стали ще однією сходинкою на шляху подолання розбіжностей між освітою та бізнесом, дали новий багаж знань всім його учасникам. 

 

Щиро дякуємо організаторам і безпосередньо керівнику компанії СYBERtool за корисний досвід, плідну дискусію та можливість саморозвитку. Адже освітяни-економісти, є авангардом сучасної науки і провайдерами інноваційних технологій!!!

Навчаємося самі, навчаємо студентів!

 

Олена Четверик 
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook