Доцент кафедри фармакології , паразитології і тропічної ветеринарії Григорій Бойко дистанційно підвищив кваліфікацію на курсах «Інструменти дистанційного навчання»

25 травня 2020, 21:57

В умовах карантину гостро стало питання якісної організації дистанційного навчання. Вивчення нових цифрових технологій для онлайн-навчання є надзвичайно актуальним сьогодні. Викладачі факультету інформаційних технологій спільно з ННІ неперервної освіти і туризму проводять вебінари, під час яких знайомлять слухачів курсів підвищення кваліфікації з інструментами дистанційного навчання.

Для підвищення своєї педагогічної майстерності доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Григорій Бойко пройшов навчання на курсах підвищення кваліфікації науково-педагогічних та педагогічних працівників аграрних вищих навчальних закладів І-IV рівнів акредитації за програмою «Інформаційне і телекомунікаційне забезпечення навчального процесу: Інструменти дистанційного навчання».

 

Згідно затвердженої програми викладачі факультету інформаційних технологій проводили вебінари за такими темами:

• Огляд інструментів дистанційного навчання для організації навчального процесу у закладах вищої освіти.

 • Методика використання електронних навчальних курсів на платформі Moodle в умовах дистанційного навчання. Інструменти для організації комунікації зі студентами.

• Інтегрування он-лайн платформи Zoom в ЕНК на платформі Moodle. Технічні та організаційні аспекти проведення он-лайн занять з використанням Zoom.

• Платформа Webex Meetings для проведення онлайн-занять. Використання Webex Teams для групової роботи в межах корпоративного акаунту.

 

• Інструменти GoogleApps для дистанційного навчання. Спільна робота з документами.

• Google Meetings – інструменти дистанційного навчання для користувачів корпоративних акаунтів. Організація онлайн-активностей з використанням інструментів Google.

 

• Сервіси платформи О365 для управління навчальною діяльністю студентів університету.

• Використання Microsoft Teams та онлайн-сервісів Microsoft для організації дистанційного навчання. Робота з документами, ресурсами, завданнями. Організація онлайн-занять, інструменти комунікації.

• Використання Календаря та спільних документів. Використання сервісів управління бізнес-процесами.

Хочеться подякувати викладачам факультету інформаційних технологій за професійно проведенні заняття, а ННІ неперервної освіти і туризму - за організацію своєчасних та актуальних курсів підвищення кваліфікації. Набутий досвід буде впроваджуватись при проведенні навчання дистанційно та аудиторно.

Григорій Бойко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook