Дорадництво діє

25 травня 2020 року

       Дорадництво продовжує поширювати знання і інформацію, розвивати інформаційно-консльтаційну діяльність в сучасних кризових умовах надаючи науково-обґрунтовані рекомендації в середовищі загроз та нових викликів. 

    Бажання фахівців мати кваліфікаційні свідоцтва дорадника або експерта-дорадника, що засвідчують їх високі професійні знання і можливості, підтверджуються проведенням чергового кваліфікаційного іспиту, що відбувся в ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України 22 травня 2020 року в режимі on-line на платформі ZOOM. Кваліфікаційна комісія у складі Костянтина Довгаля, голови, в.о. директора департаменту агропромислового розвитку Київської обласної державної адміністрації, Марії Кулаєць, заступника голови, директор ННІ неперервної освіти і туризму, Олександра Єрмакова, члена комісії, д.е.н., професора, завідувача кафедри НУБіП України та Тетяни Кальної-Дубінюк, секретаря, д.е.н., професор кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу НУБіП України, розпочала іспит словами подяки фахівцям за їх натхненну працю і важливості їх допомоги в сучасних умовах (фото).


     Нова плеяда дорадників і експертів-дорадників із Рівненської та Київської областей і міста Києва успішно здали іспит, показавши високі теоретичні і практичні знання з дорадчої діяльності. Проведений іспит став піонером нового дистанційно-кваліфікаційного дорадництва.
        Бажаємо всім успіхів у розвитку дорадництва в Україні!

Тетяна Кальна-Дубінюк, секретар кваліфікаційної комісії, 
д.е.н., професор кафедри туристичного 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook