В УМОВАХ КАРАНТИНУ: МАГІСТРИ З МАГІСТЕРСЬКОЇ ПРОГРАМИ «ВЕТЕРИНАРНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СКОТАРСТВА, ВІВЧАРСТВА ТА КОЗІВНИЦТВА» УСПІШНО ЗДАЮТЬ ІСПИТИ ДИСТАНЦІЙНО

23 травня 2020, 9:00

На факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України 22 травня 2020 року успішно пройшов комплексний іспит з дисципліни «Превентивні ветеринарні технології незаразних хвороб жуйних» магістерської програми: "Ветеринарне забезпечення скотарства, вівчарства та козівництва" здобувачів вищої освіти ступеня ОС «Магістр» за спеціальністю "Ветеринарна медицина".
Проведення іспиту відбувалося дистанційно з використанням платформи Webex. Для студентів та комісії здача комплексного іспиту в он-лайн форматі відбувалася вперше.
Комплексний іспит приймали: Олександр Вальчук – завідувач кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин, кандидат ветеринарних наук, доцент, Віталій Костенко – завідувач кафедри терапії і клінічної діагностики, кандидат ветеринарних наук, доцент, Павло Солонін – кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І.О. Поваженка. Контролюючі заходи здійснював представник деканату, доцент кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин, кандидат ветеринарних наук Юрій Жук.

Проведення комплексного іспиту відбувалося з декілька етапів. Організаційні умови проведення іспиту були обговоренні попередньо на он-лайн консультації на базі Webex.
22.05.2020 рівно о 8:30 студенти розпочали складання комплексного іспиту, отримавши на свої електронні адреси білети. Через півтори години, студенти надіслали відповіді і комісія приступила до перевірки екзаменаційних робіт. З 11:40 та упродовж третьої пари була проведена он-лайн співбесіда за допомогою платформи Webex, на якій студенти додатково відповідали на поставлені екзаменаторами питання.
За результатами написаних тестів та проведеної співбесіди 30 % студентів отримали оцінку «відмінно», 50% - «добре», 20% - «задовільно». В цілому дистанційна форма проведення іспиту сподобалася, як викладачам так і студентам - іспит пройшов успішно.

Кандидат ветеринарних наук,
доцент кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І.О. Поваженка
Павло Солонін

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook