Перший онлайн-іспит для студентів –першокурсників спеціальності «Технологія виробництва та переробка продукції тваринництва» факультету тваринництва та водних біоресурсів пройшов успішно

22 травня 2020 року

21 травня 2020 року кафедра анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка Національного університету біоресурсів і природокористування України вперше проводила онлайн-іспит у студентів-першокурсників факультету тваринництва та водних біоресурсів з дисципліни «Морфологія сільськогосподарських тварин».

На платформі ELEARN розроблений навчальний курс «Морфологія сільськогосподарських тварин», автором якого є старший викладач кафедри Друзь Н. В. Студенти працювали на цьому курсі протягом всього семестру. Згідно навчального плану студенти опрацювали матеріал за двома модулями. За необхідності надавалися додаткові он-лайн консультації, які студентам проводились на платформі elearn. Для постійного зв’язку використовували Viber, Skype, e-mail.
Спочатку студенти виконували письмову частину іспиту (10 тестових запитань та 2 розширені). Після чого викладачі перевіряли їх роботи.


Нині співбесіда під час здачі іспиту є обов’язковою. Співбесіда проходила під головуванням лектора, професора кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка Костюка В. К. у програмі Сіsco Webex. Присутніми були доцент Стегней М. М. та старший викладач Друзь Н. В. Відвідала співбесіду, як представник ректорату, начальник навчально-методичного відділу НУБіП України, доктор педагогічних наук, доцент Кліх Лариса Володимирівна.


У встановлений час студенти 2 групи 1 курсу факультету ТВППТ, що мали допуск, зібралася на відео-конференцію, щоб дізнатись результати іспиту, захистити свої знання (особливо з відкритих питань), висвітлити незрозумілі питання. Відео-співбесіда тривала майже 2 години. Дякуємо старості групи Петренчук Катерині за допомогу з організацією групи.


За результатами іспиту, реакції студентів, можна сказати, що перший онлайн-іспит з дисципліни «Морфологія сільськогосподарських тварин» у студентів ОС «Бакалавр» 1 курсу 2 групи факультету ТВППТ кафедра анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка провела успішно і готова приймати такі ж іспити і надалі.

Ст. викладач кафедри анатомії,
гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка
Наталія Друзь

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook