Учні спеціалізованої школи ім. І. Кудрі №181 м. Києва зацікавлені навчанням на факультеті ветеринарної медицини

22 травня 2020 року

Весною 2020 року бажаними гостями факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України були учні Спеціалізованої школи ім. І. Кудрі №181. Ольга Тупицька, доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого, ознайомила учнів із структурою НУБіП України та ветеринарного факультету, умовами та правилами прийому до університету, переліком спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у НУБіП України, про умови проживання, спортивні і культурні заходи, а також отримали відповіді на питання, які їх цікавили під час дискусії.

 

 

Особливо сподобалася майбутнім абітурієнтам екскурсія до музею анатомії, який налічує понад 1000 експонатів. Неабиякий інтерес виявили учні до історії створення музею, оригінальності його оформлення, техніки виготовлення експонатів.

 

 

Випускники активно цікавилися правилами прийому на ветеринарний факультет університету, переліком конкурсних предметів, навчанням на військовій кафедрі, умовами проживання у гуртожитках.

 

 

Спілкування з учнями було відвертим та цікавим, тому будемо сподіватись на подальшу співпрацю та чекаємо у Національному університеті біоресурсів і природокористування України в якості студентів.

Доцент Ольга Тупицька

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook