Сесія у форматі онлайн – виклик майбутнього

21 травня 2020 року

   Ось і прийшов час для складання іспитів. Цьогорічний літній семестр виявився досить нестандартним, в деякій мірі важким для студентів і для викладачів, адже він проходив в надзвичайних умовах, умовах карантину, під час якого кожен із суб’єктів відносин знаходився вдома, а спілкування викладач-студент відбувалось виключно в дистанційній формі. За даних умов викладачі кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології використовували різні форми і способи подачі інформації, це і застосування електронного навчального порталу НУБіП України Elearn, де представлений курс з дисциплін «Епізоотологія та інфекційні хвороби» і «Організація та економіка ветеринарної справи», а вразі відсутності можливості студентів працювати на навчальному порталі, викладачі подавали матеріал використовуючи Viber, Telegram і навіть розсилку матеріалу електронною поштою, або розміщення на Google-дисках. Але не дивлячись на ці скрутні часи все ж настав час сесії.

   Кафедра епізоотології, мікробіології і вірусології є випускаючою кафедрою, тобто іспити, які студенти складають, а це дисципліни «Епізоотологія та інфекційні хвороби» та «Організація ветеринарної справи» є останніми перед складанням Державної атестації.

   Екзаменаційну сесію кафедра епізоотології, мікробіології і вірусології розпочала 18 травня відповідно до наказу ректора від 07.04.2020 року № 281 «Тимчасового порядку проведення літньої екзаменаційної сесії 2019-2020 навчального року в НУБіП України в умовах карантину» з використанням електронного навчального порталу НУБіП України Elearn, меседжерів Viber і Telegram та проведенням співбесіди зі студентами, використовуючи програми конференц-зв’язку Zoom, Skype та Google Meet.

   Відповідно, було складено графіки проходження студентами співбесід із викладачами, які брали участь у прийманні іспиту як з дисципліни «Епізоотологія та інфекційні хвороби» так і з дисципліни

   Звісно, цьогорічна сесія є новим етапом випробування який має свої недоліки і переваги, але не зважаючи на це, нові умови накладають додаткову відповідальність і навантаження як на викладача так і на студента.

В. о. завідувача кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології Володимир Мельник


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook