Іспит з дисципліни Experimental Radioecology (англійською мовою)

21 травня 2020 року
Кафедра радіобіології та радіоекології

21 травня відбувся іспит з дисципліни «Experimental Radioecology» для 12 студентів ОС «Магістр», що навчаються за магістерською програмою «Екологія та охорона навколишнього середовища». Іспит проводили завідувач кафедри Алла Клепко та старший викладач Володимир Іллєнко. Студенти ґрунтовно відповіли на письмові питання, пройшли тестування та відправили відповіді викладачам на перевірку у електронному курсі з дисципліни на порталі Elearn.

Другим етапом іспиту була співбесіда з кожним студентом, проведена у програмі ZOOM. За результатами проведення іспиту відмічено хороший рівень знань у всіх студентів.

 

 

 

 

 

 

Досвід проведення цього іспиту засвідчив про можливість, доступність та повноцінність живої дискусії з кожним студентом. Однак, підготовка до онлайн-іспиту вимагає здійснення певних додаткових заходів – організації он-лайн відео-конференції, створення та розповсюдження електронних екзаменаційних білетів усім студентам, оцінювання виконаних робіт.
Зважаючи на ситуацію, за цей час викладачі і студенти поступово освоїлися з новими реаліями і можуть ефективно працювати не перериваючи навчальний процес.

Бажаємо всім студентам здоров’я та успіхів у здачі наступних іспитів!.

Алла Клепко, Володимир Іллєнко


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook