Проведено співбесіду до заліку з дисципліни «Сільськогосподарські машини»

20 травня 2020 року

   Згідно з рекомендованою послідовністю проведення екзаменів та заліків, захисту курсових робіт (проектів) за дистанційною формою для студентів НУБіП України у період карантину, крім виконання теоретичної частини заходу семестрової атестації, студент повинен пройти співбесіду в режимі реального часу, де зобов’язаний підтвердити свої знання, які він виклав у бланку відповідей. З огляду на це, 19 травня 2020 року пройшла зустріч доцентів кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. академіка П.М. Василенка Ігоря Сівака та Юрія Гуменюка зі студентами груп АІ 1801 та АІ 1802 на платформі Cisco Webex Meetings. Зустріч мала форму співбесіди до заліку з дисципліни «Сільськогосподарські машини». Студенти мали можливість зафіксувати або змінити свої попередні оцінки, які вони отримали за теоретичну частину заліку 16 травня, крім того, продемонструвати рівень володіння дисципліною перед своїми одногрупниками та колегами з паралельної групи, оскільки, на співбесіді були присутні дві групи одночасно.


   В результаті проведення співбесіди 32 здобувачі вищої освіти зафіксували свої оцінки, надавши вичерпні відповіді на поставлені їм питання, 5 студентів – свої оцінки підвищили, продемонструвавши конструктивні підходи до поставлених задач і 2 студенти, на жаль, свої оцінки понизили на кілька балів, оскільки мали невпевненість у відповідях.


   За відзивами багатьох студентів – співбесіда on-line з викладачем для створення загальної атмосфери засвоєння матеріалу – їм, конче, необхідна. І не важливо про який захід ставиться питання: про навчальний процес, залік, екзамен чи захист курсової роботи – студент повинен мати багатогранну можливість засвоїти матеріал і продемонструвати свої знання повністю. Ми не маємо права залишити його без цієї можливості.

 

Ігор Сівак, заступник декана механіко – технологічного факультету.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook