Онлайн-сесія: як студенти НУБіП складають заліки під час дистанційного навчання

20 травня 2020 року

 07 травня 2020 р. у дистанційному режимі відбувся залік з дисципліни «Англійська мова. Підготовка до ЄВІ» у студентів 4 курсу 5, 3 і 1 груп агробіологічного факультету, який приймали ст. викладач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Біліченко А.М. та асистент цієї ж кафедри Вознюк Т.М. Студенти заздалегідь надіслали свої електронні адреси з метою вчасного отримання бланку для відповідей та білетів із завданнями.
Залік розпочався вчасно, студенти протягом 2-х академічних годин досить оперативно виконали письмові залікові завдання та надіслали свої відповіді на електронну адресу викладача. Відомості із остаточними результатами надіслано до деканату агробіологічного факультету. Таким чином, вважаємо що залік з дисципліни «Англійська мова. Підготовка до ЄВІ» проведений успішно.

Скріншот 1. Надіслані білети для студентів.

Скріншот 2. Надіслані бланки з відповідями студентів.

Окрім того, за поточний тиждень ст. викладачем Біліченко А.М. проведено інформаційно-профорієнтаційну роботу. Йдеться про поширення інформації стосовно гуманітарно-педагогічного факультету з використанням мобільного застосунку «Viber», а також розміщення відповідного матеріалу про День відкритих дверей он-лайн умережі Facebook (див. скріншоти 3-5).

Скріншоти 3-5

У складних нинішніх умовах питання професійного вдосконалення, підвищення педагогічної майстерності вважаємо важливим і необхідним. Тому к. п. н., старший викладач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей 06.05.2020 р. взяла участь у роботі вебінару «Feedback that empowers» (від Cambridge University Press) (див. скріншот 6).

Скріншот 6

Наразі проведені заняття та заплановані нові на платформі ZOOM зі студентами ЛГ 1/1 та БТ 1/1 (див. скріншот 5) і консультація зі студентами БТ 1/1 (див. скріншоти 7-10).

Скріншот 7

Скріншот 8

Скріншот 9

Скріншот 10

Окрім того, 07.05.2020 р. Біліченко А.М. взяла участь у роботі Міжнародного міждисциплінарного науково-практичного семінару «Мова, бізнес і право, міжкультурна комунікація: виклики сьогодення» (див. скріншот 11), а 20.05.2020 р. – у роботі Міжнародній конференції «Фахові мови й новітні підходи до їх викладання» (див. скріншот 12).

Скріншот 11

Скріншот 12

Старший викладач кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей
Біліченко А.М.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook