Премія «Для жінок у науці– 2020»

20 травня 2020 року

З 17 березня 2020 року стартував прийом заяв на участь у 3-ому сезоні української Премії L’ORÉAL–UNESCO «Для жінок у науці».

Премію запроваджено ТОВ «ЛОРЕАЛЬ УКРАЇНА» у партнерстві з Національною академією наук України під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО.

Українська премія є частиною глобальної програми L’ORÉAL-UNESCO «Для жінок у науці», що сприяє збільшенню внеску жінок у сферу наукових досліджень на глобальному рівні з 1998 року. Її мета – підтримати та відзначити талановитих жінок-науковців та заохотити молодих жінок обирати наукові професії та допомагати їм у їхній кар’єрі.

До участі в цій програмі запрошуються жінки, які професійно проводять наукові дослідження у галузі STEM (наука, технології, інжиніринг та математика) на території України в будь-якому державному вищому навчальному закладі, дослідницьких центрах цих закладів або в Національній академії наук України і відповідають таким умовам:

• є громадянками України;
• мають вік від 18 до 40 років на момент закінчення терміну подання заяв;
• мають науковий ступінь;
• мають публікації в журналах, що індексуються у міжнародних наукометричних базах Scopus і/або Web of Science;
• соціально активні задля популяризації науки.

Заяви від потенційних учасниць приймаються з 17 березня до 17 червня 2020 року (включно) за встановленою формою через онлайн-платформу www.forwomeninscience.in.ua
Кожну заяву оцінюватиме незалежне журі програми, до складу якого входять експерти з різних галузей науки, запрошені організатором до участі. За результатами розгляду заяв учасниць журі в термін не пізніше 15 вересня 2020 року обирає до 10 учасниць, які, на думку журі, найбільше відповідають меті премії, для участі у фінальних співбесідах, що відбудуться у вересні-жовтні 2020 року.

Рішення журі щодо визначення переможниць публічно оголосять на офіційній церемонії в листопаді 2020 року.

За результатами проведення програми, трьом учасницям, яких визначать переможницями, буде присуджено грошові премії у розмірі 150 тис. грн., відповідно до встановлених правил.

Інформування про правила програми та зміни до них здійснюватиметься на сайті:www.forwomeninscience.in.ua

За інформацією програми L’ORÉAL-UNESCO «Для жінок у науці»

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook