Засідання Школи молодого педагога

19 травня 2020 року

 

IMG 4247Кожне засідання Школи молодого педагога вражає своєю новизною. І чергове засідання, яке відбулось 18 травня 2020 року, відбулося не в звичному, а в онлайн-режимі.

IMG 4238

Розпочав засідання заступник директора з навчальної роботи Олег Калатало, який розповів про важливість використання онлайн-ресурсів для організації освітнього процесу в сучасних умовах.

IMG 4249IMG 4260IMG 4263IMG 4272Основне питання, яке виносилось на обговорення, стосувалось творчого партнерства молодих викладачів і педагогів-наставників. Про свою роботу з молодими колегами звітували досвідчені наставники: Сновида Марія, Лещук Василь, Оберська Надія, Білик Богдан, Чумарна Фросина, Юдіна Анна.

IMG 4251IMG 4259IMG 4270IMG 4273IMG 4274IMG 4254

Стосунки "наставник-молодий педагог" - це зазвичай стосунки довіри, доброзичливості, щирості, взаємоповаги, тому так багато хороших слів було сказано про наших молодих педагогів Ликтей Галину, Скасківа Віталія, Матвіїшин Марію, Смереку Василя, Катериняк Мар’яну, Дзядикевич Ірину та Костів Ірину.

Педагогічні працівники поділилися досвідом роботи в умовах карантину. Використання різних онлайн платформ, програм для запису відео, проходження курсів, участь у вебінарах, проєктах, майстер класах та конкурсах – все це праця педагогів в умовах дистанційного навчання.

Існує думка, що молодість – це недолік, який дуже швидко проходить. Бажаємо молодим педагогам, щоб у їхньому випадку цей «недолік» був притаманний якнайдовше та перетворився у велику перевагу. Адже, як відмітили педагоги-наставники, їм також є чому вчитись у молодих викладачів.

IMG 4230IMG 4278

Олександра БОЙКО, завідувачка навчально-методичної лабораторії
Ірина ДМИТРІВ, методистка навчально-методичної лабораторії
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook