Засідання навчально-методичної ради механіко-технологічного факультету

18 травня 2020 року

   Напередодні сесії, відбулося планове засідання навчально-методичної комісії факультету на платформі Сisco Webex meeting. Голова комісії заст. декана МТФ, доцент Ігор Сівак наголосив, що дистанційне навчання під час карантину та виконання графіку освітнього процесу дозволять своєчасно завершити навчальний рік для переважної більшості учасників освітнього процесу. Екзаменаційна сесія має відбутись відповідно до графіків та розкладів, затверджених закладом. МОН допускає проведення екзаменів та заліків дистанційно у синхронному режимі та із забезпеченням надійної ідентифікації студентів.

   Члени навчально-методичної ради факультету завідувач кафедри транспортних технологій та засобів у АПК В. Братішко, завідувач кафедри механізації тваринництва В. Хмельовський, професор Г. Голуб, доценти кафедр В. Мартишко, Є. Марчишина, а також, запрошені на зустріч доцент О. Надточій та ст. викладач В. Курка обговорили порядок проведення іспитів та захисту бакалаврських робіт на факультеті. На іспитах два НПП організовують для здобувачів вищої освіти дистанційне написання та перевірку екзаменаційних завдань, використовуючи можливості elearn, електронних пошт, вайберів, месенджерів тощо.


   У випадку відсутності ЕНК дисципліни або технічної неможливості окремих здобувачів вищої освіти увійти в систему Elearn, НПП – лектор потоку розробляє для кожного студента форми перевірки знань та надсилає їм на особисту електронну пошту (viber, telegram тощо). НПП проводять із здобувачами вищої освіти кожної академічної групи відео-співбесіду, за результатами якої виставляють в електронну відомість обліку успішності екзаменаційну (залікову) оцінку чи оцінку захисту курсової роботи (проекту) та повідомляють результати підсумкової атестації здобувача вищої освіти.

Секретар комісії доцент Марчишина Є.І.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook