Всі зусилля на успішний захист дипломних проєктів

15 травня 2020 року

   Відповідно до рішення Кабінету Міністрів від 11 березня 2020 р. про введення карантину в Україні та наказу ректора НУБіП України № 247 від 11.03.2020 р. «Про заходи у НУБіП України з зв’язку з оголошенням карантину» на факультеті перший день проходить захист бакалаврських робіт.


   Заходи проводили відповідно до «Рекомендованої послідовності проведення екзаменів та заліків, захисту курсових робіт (проектів) за дистанційною формою для студентів НУБіП України у період карантину». Студенти заочної форми навчання сумлінно підготувалися та відповіли на запитання членів ЕК. Засідання екзаменаційної комісії відбувалося у форматі відкритої відеоконференції із використанням платформи Cisco Webex Meeting.


   Випускники кафедрі механізації тваринництва прийняли участь у захисті випускної роботи. Серед кращих робіт, представлених дипломниками кафедри, слід відзначити роботи Анастасії Трофимчук - «Механізація лінії доїння корів на МТФ з удосконаленням фільтра-глушника вакуумної установки», Максима Савченка - «Дослідженням процесу водопостачання та напування тварин і автонапувалки для сімейної тваринницької ферми» та Дмитра Гриценка – «Механізація приготування та роздавання кормових сумішок на відгодівельній свинофермі АТ «Мрія» Таращанського району Київської області з удосконаленням кормороздавача».
  Захід проведено згідно нових вимог оформлення бакалаврських проектів, студенти показали активну роботу за результатами виконаних проектів. Бажаємо всім випускникам успіхів та готуватися до подання документів в магістратуру.


Олег Заболотько, доцент кафедри механізації тваринництва

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook